Komfort dhe pushime të paharrueshme ndërkohë që vizitoni Ksamilin.

HOTEL MURATI

INTERNET FALAS

Shijo internetin falas në ambientet e hotelit, barit dhe restorantit.

PARKIM

Ne ofrojmë mundësi parkimi për mysafirët e hotelit tonë.

BAR

Ejani dhe shijoni cilësinë maksimale të pijeve në ambientet e barit të hotelit.

RESTORANT

Restorant Murati gjendet brenda ambienteve të hotelit-një nga specialitetet e tij është ushqimi i detit.

SHËRBIM NË DHOMË

Shërbimi jonë është vlerësuar me 5 yje nga klientët.

KËND LOJRASH

Fëmijët nuk do të mërziten kurrë në Hotel Murati. Ne kemi kënd lojrash.

DHOMA FAMILJARE

Hotel Murati ka tipe të ndryshmëm dhomash familjare. Ne ofrojmë dhoma me shtretër dopjo dhe ekstra.

LEJOHEN KAFSHËT

Hotel Murati i lejon miqtë tuaj katërputroshë të jenë gjithmonë me ju.

KASAFORTË

Siguria është e domosdoshme për ju gjatë kohës së pushimeve.

AJËR I KONDICIONUAR

Të gjitha dhomat janë të pajisura me një kondicioner të përshtatshëm.

MAGAZINIM

A ju duhet të bëni check-in herët ose shumë vonë? pa problem, mund të përdorni dhomën e bagazheve.

SHUMËGJUHËSH

Anëtarët e stafit të hotelit tonë mund të komunikojnë në disa gjuhë.