DHOMË DYSHE OSE DOPIO

ME BALLKON

Kjo dhomë dopio përfshin dy krevatë tek dhe mjaft paisje të tjera si: tualet, frigorifer, ajër të kondicionuar, televizor dhe internet falas. Hotel Murati në Ksamil u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, me hapësirë dhe pamje të këndshme.

DHOMË DYSHE OSE DOPIO

ME BALLKON

Kjo dhomë dopio përfshin dy krevatë tek dhe mjaft paisje të tjera si: tualet, frigorifer, ajër të kondicionuar, televizor dhe internet falas. Hotel Murati në Ksamil u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, me hapësirë dhe pamje të këndshme.

SHIJONI QËNDRIMIN TUAJ

Lehtësirat e Dhomës

SHIJONI QËNDRIMIN TUAJ

Lehtësirat e Dhomës