PAMJE NGA DETI

Dhomë Dopio me Ballkon

Kjo dhomë dopio përfshin një krevat dopio dhe mjaft paisje të tjera si: tualet, frigorifer, ajër të kondicionuar, televizor dhe internet falas. Hotel Murati në Ksamil u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, me hapësirë dhe pamje të këndshme.

PAMJE NGA DETI

Dhomë Treshe me Ballkon

Kjo dhomë treshe përfshin një krevat dopio dhe një tek,si dhe mjaft paisje të tjera si: tualet, frigorifer, ajër të kondicionuar, televizor dhe internet falas. Hotel Murati në Ksamil u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, me hapësirë dhe pamje të këndshme.

ME BALLKON

Dhomë Dyshe ose Dopio

Kjo dhomë dopio përfshin dy krevatë tek dhe mjaft paisje të tjera si: tualet, frigorifer, ajër të kondicionuar, televizor dhe internet falas. Hotel Murati në Ksamil u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, me hapësirë dhe pamje të këndshme.

BALLKON

Dhomë Treshe me Ballkon

Kjo dhomë treshe përfshin një krevat dopio dhe një tek,si dhe mjaft paisje të tjera si: tualet, frigorifer, ajër të kondicionuar, televizor dhe internet falas. Hotel Murati në Ksamil u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, me hapësirë dhe pamje të këndshme.

ME BALLKON

Dhomë Dopio

Kjo dhomë dopio përfshin një krevat dopio dhe mjaft paisje të tjera si: tualet, frigorifer, ajër të kondicionuar, televizor dhe internet falas. Hotel Murati në Ksamil u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, me hapësirë dhe pamje të këndshme.

BALLKON

Dhomë Dopio Superiore

Kjo dhomë dopio superiore përfshin një krevat dopio, një divan dhe mjaft paisje të tjera si: tualet, frigorifer, ajër të kondicionuar, televizor dhe internet falas. Hotel Murati në Ksamil u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, me hapësirë dhe pamje të këndshme.

PAMJE NGA DETI

Dhomë Dopio Superiore me Ballkon

Kjo dhomë dopio superiore përfshin një krevat dopio, një divan dhe mjaft paisje të tjera si: tualet, frigorifer, ajër të kondicionuar, televizor dhe internet falas. Hotel Murati në Ksamil u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, me hapësirë dhe pamje të këndshme.

PAMJE NGA DETI

Apartament me Dy Dhoma me Ballkon

Apartamenti me dy dhoma ka një zonë per tu ulur, izolim akustik, tostierë si dhe mjaft paisje të tjera si: tualet, frigorifer, ajër të kondicionuar, televizor dhe internet falas. Hotel Murati në Ksamil u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, me hapësirë dhe pamje të këndshme.