APARTAMENT ME DY DHOMA ME BALLKON

PAMJE NGA DETI

Apartamenti me dy dhoma ka një zonë per tu ulur, izolim akustik, tostierë si dhe mjaft paisje të tjera si: tualet, frigorifer, ajër të kondicionuar, televizor dhe internet falas. Hotel Murati në Ksamil u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, me hapësirë dhe pamje të këndshme.

APARTAMENT ME DY DHOMA ME BALLKON

PAMJE NGA DETI

Apartamenti me dy dhoma ka një zonë per tu ulur, izolim akustik, tostierë si dhe mjaft paisje të tjera si: tualet, frigorifer, ajër të kondicionuar, televizor dhe internet falas. Hotel Murati në Ksamil u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, me hapësirë dhe pamje të këndshme.

SHIJONI QËNDRIMIN TUAJ

Lehtësirat e Dhomës

SHIJONI QËNDRIMIN TUAJ

Lehtësirat e Dhomës